pasta

O nama

Vrhunska domaća kvaliteta i ručna izrada osnovna je odlika tjestenine La Mara. Nastaje spojem tradicije, odnosno tradicionalnih recepata i moderne tehnologije i izrade, talijanskih majstora “pašte”.
Ideja je došla iz potrebe za takvim tipično domaćim proizvodom, prvenstveno  naše osobne potrebe, a nakon kušanja i od naših prijatelja i poznanika, koji također žele pojesti nešto domaće, zdravo i ukusno.
Tjestenina je rađena isključivo od vrhunskih sirovina i sastojaka, durum brašna, vode i malo soli, ili pak od domaćeg bijelog brašna sa dodatkom vode i jaja od kokica iz slobodnog uzgoja. Pošto izrađujemo razne oblike tjestenine, tako imamo i razne okuse od kojih su za sad najzanimljiviji, sa dodatkom špinata, mrkve, ili bučinog brašna koje se tradicionalno koristi u sjeverozapadnoj hrvatskoj.

pasta

Tko smo mi?

Dijana i Jelena, vlasnice obrta La Mara u rodbinskoj smo vezi kao teta i nećakinja, a pošto smo iz iste obitelji u kojoj nam je usađen pozitivan duh i ljubav prema tradiciji, hrani i obiteljskim vrijednostima. Tu ljubav željele smo podijeliti i sa drugima, te se nadamo da će naša tjestenina prizvati neka lijepa sjećanja i okuse iz djetinstva i kod naših kupaca i rezultirati time da se obitelji i prijatelji češće okupljaju za stolom, tu se dijeli i prikuplja ljubav i dolazi se do ideja, pa je eto baš tako došla i ova naša.

Pogledaj ponudu naših proizvoda …

Vrhunska domaća kvaliteta i ručna izrada osnovna je odlika tjestenine La Mara